Engleski mediji otkrili šta je Vardy rekao sudiji

Očekuje ga žestoka kazna

Engleski mediji otkrili šta je Vardy rekao sudiji

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera jučer su na domaćem terenu remizirali protiv West Hama (2:2) u okviru 34. kola Premiershipa.

Ovu utakmicu obilježio je glavni sudija meča Jon Moss koji je imao nekoliko diskutabilnih odluka. On je zbog simuliranja pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton Jamieju Vardyju, a napadač Leicestera nakon toga je izvrijeđao Mossa zbog čega ga očekuje žestoka kazna.

Engleski mediji prenijeli su danas da je Vardy u naletu bijesa izgovorio nekoliko teških psovki na račun Mossa.

"To si je**ni ološ i smeće", rekao je, između ostalog, napadač Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, mnogi su se usaglasili da Vardy nije trebao dobiti drugi žuti, te da je do prelomilo jučerašnji meč. FA je danas optužio Vardyja za nedolično ponašanje i očekuje ga kazna. Navodno, napadač Leicestera mogao bi propustiti naredne tri utakmice svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi