Englezi najavili 'transfer godine'!

Kante u Manchester Unitedu?

Englezi najavili 'transfer godine'!

E. Škorić

Chelsea je spreman rastati od jednog od svojih najboljih igrača kako bi doveo Declana Ricea iz West Hama.

Engleski Mirror piše kako je N'Golo Kante moguće pojačanje Manchester Uniteda. Francuski reprezentativac se cijelo ljeto povezivao s Interom, ali italijanski tim nije imao dovoljno novca da ga otkupi.

Sada se bivši igrač Leicestera i jedan od najstandardnijih igrača Chelseaja povezuje s Unitedom, koji je nakon lošeg starta sezone spreman da dovede neko zvučno pojačanje.

Imali su na Old Traffordu plan da kupe Jadona Sancha, no on je na kraju ostao u Borussiji Dortmund, a sada se odjendom pojavila ta glasina o dovođenju igrača na poziciji zadnjeg veznog.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, pitanje je ima li smisla da United troši veliki novac na Kantea jer na tim pozicijama ima Donnyja van de Beeka, Brunu Fernandesa, Paula Pogbu, Nemanju Matića, Freda i Scotta McTomineya.

Jasno je da je Kante jedan od najboljih veznjaka i gotov proizvod čija kupovina ni u kojem slučaju neće biti promašena investicija, ali u ovom trenutku bi sve ipak mogla biti samo dobra glasina otočkih novinara koji svakodnevno najavljuju bombastične transfere.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nimre9
Ahhahaahahha bolje da niste ništa napisali haha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi