Englezi ne miruju: Milinković-Savić pred transferom?
Foto: EPA

Igra sjajno u Laziju

Englezi ne miruju: Milinković-Savić pred transferom?

U italijanskim medijima ponovo se špekuliše o tome da bi Sergej Milinković-Savić mogao napustiti Lazio.

Poslije nešto lošije prošle sezone i dosta kritika upućenih na njegov račun, ovaj reprezentativac Srbije danas je čovjek od kojeg Lazio najviše zavisi i koji se, s razlogom, ubraja među najbolje veznjake Serie A.

Poslije odličnih igara očekivano je narasla i njegova vrijednost na tržištu, a sve je više i onih koji bi ga naljeto željeli da dovedu u svoje redove.

O tome danas izvještava i Tuttosport, koji, između ostalog, piše kako bi naredna stanica za SMS-a mogao biti Tottenham. Navodno menadžer Spursa Jose Mourinho želi da renovira tim, a kada se za to steknu uslovi, jedna od glavnih meta mu je upravo Milinković-Savić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je kako će Tottenham morati dobro da odriješi kesu ukoliko uistinu želi da ga dovede. Nedavno su iz Lazija jasno poručili kako cijena za Milinković-Savića sada iznosi vrtoglavnih 120 miliona eura.

Među zainteresovanih klubovima još su Paris Saint-Germain, zatim Manchester United, Real Madrid...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi