Mourinhu nije "legao", Barcelona u njemu vidi pojačanje

Francuzu ne ide u Tottenhamu

Mourinhu nije "legao", Barcelona u njemu vidi pojačanje

Sjajan je bio Tanguy Ndombele tokom dvije sezone u Lyonu, što mu je i donijelo veliki transfer.

Bilo je za usluge francuskog veznjaka interesa sa svih strana, ali su Tottenham i tadašnji trener Pijetlova Pochettino bili najkonkretniji i Ndbombele je stigao u London.

Stigao je Ndombele na velika vrata, kao rekordno pojačanje (60 miliona eura) kluba, ali je vrlo brzo postalo jasno da će mu biti potreban određeni period za prilagodbu.

A kada je umjesto Pochettina na kormilo ekipe stigao Mourinho stvari su postale puno komplikovanije za 23-godišnjaka.

Ndbombele nije "legao" Posebnom koji je često kritikovao njegov odnos prema radu i vrlo ga rijetko koristio na utakmicama.

Tako se na pet posljednjih utakmica Tottenhama u PL prije prekida takmičenja samo jednom našao u startnoj postavi i tada odigrao 63 minute.

Nisu Ndobmeleu pomogle ni dosta česte povrede, ali je osnovni utisak da Mourinho nije zadovoljan njegovim kvalitetima.

Bez obzira što je Tottenham uložio velike pare u njegov transfer, Ndombele bi mogao već na ljeto napustiti londonski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je za njegove usluge zainteresovana Barcelona koja traga za novim pojačanjima u veznom redu.

Da li će do transfera i doći, ostaje da se vidi...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi