Englezi otkrili: Fabregas vodi pubunu protiv Mourinha?

Neprijatelji u svlačionici...

Englezi otkrili: Fabregas vodi pubunu protiv Mourinha?

Garry Richardson, voditelj BBC Radio 5, prije nekoliko dana je u programu uživo otkrio zanimljivu informaciju. 

On tvrdi da mu je jedan fudbaler londonskog Chelseaja priznao kako igrači namjerno gube utakmice zbog Mourinha, a misteriozni vođa pobune je navodno Cesc Fabregas. 

"Fabregas je vođa pobune protiv Mourinha, a razlog je loš odnos Portugalca prema Evi Carneiro, ali i još neke druge stvari koje nisu procurile iz svlačionice", tvrde Englezi.

Trener Chelseaja očito ima sve više neprijatelja, a čini se da su najveći zapravo najbolji igrači od prošle sezone, Cesc Fabregas i Eden Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho je vrlo blizu otkaza, obzirom da je Chelsea trenutno na 15. mjestu na tabeli Premiershipa sa 11 osvojenih bodova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.