Eva tuži Mourinha

Tužba protiv menadžera Plavaca

Eva tuži Mourinha

Midhat Šljivak

Nekadašnja doktorka Chelseaja Eva Carneiro, podnijet će privatnu tužbu protiv Josea Mourinha, prenose engleski mediji.

Carneiro je od Chelseaja dobila nagodbu van suda i uskoro će početi raditi u gradskom rivalu Charltonu.

Ipak, pored pokrenute tužbe protiv kluba, Eva je tužila i Mourinha zbog uvreda na njen račun tijekom utakmice sa Swanseajem.

Portugalac je lijepu doktorku izvrijeđao nakon što je ušla na teren i tako oduzela određeno vrijeme u trenucima kada su Plavci napadali.

Eva je nakon toga protjerana s klupe od Mourinha. Zabranio joj je pristup klubu, a od septembra ona više ne radi kao doktor Chelseaja. Nakon toga je podnijela tužbu protiv kluba, a sada je na redu i Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Proces protiv menadžera tima sa Stamford Bridgea mogao bi joj donijeti milione funti na računu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.