Englezi otkrili: Sterling je ovog ljeta vodio ozbiljne razgovore s Real Madridom

Žele da potpiše novi ugovor

Englezi otkrili: Sterling je ovog ljeta vodio ozbiljne razgovore s Real Madridom

E. Čaušević

Raheem Sterling postao je jedan od najboljih igrača u Premiershipu nakon sjajnih igara u dresu Manchester Cityja.

Sterling se jednostavno preporodio kada je Pep Guardiola preuzeo Manchester City i postao je jedan od glavnih igrača ovog kluba. U prethodne dvije sezone on je postigao čak 36 golova i upisao je 21 asistenciju.

S Manchester Cityjem Sterling trenutno ima ugovor do 2023. godine i počelo se špekulisati da klub s Etihada želi da mu ponudi novi ugovor u novembru. Prema njemu bi postao jedan od najplaćenijih igrača na svijetu.

Ova odluka Cityja nije stigla neočekivano kako su mnogi mislili. Naime, engleski mediji su objavili da je Sterling ljetos mogao napustiti klub i da je vodio ozbiljne razgovore s Real Madridom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, Sterling je poručio da je trenutno sretan u Cityju, ali da u budućnosti ima želju da zaigra u dresu kraljevskog kluba. Zbog toga čelnici Cityja žele da on produži ugovor prema kojem bi znatno povećali njegovu otkupnu klauzulu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bosanac
omg
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti