Englezi se pitaju da li će igrati danas: Gdje je sinoć bio Cristiano Ronaldo?

United gostuje na Etihadu

Englezi se pitaju da li će igrati danas: Gdje je sinoć bio Cristiano Ronaldo?

Endin Čaušević

Na Etihadu se danas igra veliki derbi između Manchester Cityja i Manchester Uniteda u okviru 28. kola Premiershipa.

City je prema mnogima favorit u današnjem okršaju protiv gradskog rivala, ali jasno je da je u ovakvim derbi utakmicama sve moguće i da Crvene đavole ne treba otpisati tako lako.

Navijači Uniteda najviše nada polažu u Cristiana Ronalda, ali su ostali u šoku kada su engleski mediji objavili jutros da je nastup Portugalca u današnjoj utakmici pod zankom pitanja.

The Sun je objavio da Ronaldo sinoć nije bio s igračima u Lowry Hotelu, te smatraju da je to znak da on večeras neće biti u sastavu za okršaj protiv gradskog rivala.

Pored Ronalda s ekipom nisu bili još Edinson Cavani, Raphael Varane i Luke Shaw, ali za njih se znalo od ranije da večeras vjerovatno neće igrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji navode da još uvijek nije jasno da li je Ronaldo dobio dozvolu od trenera Ralfa Rangnicka da ne bude s ostatkom tima u hotelu ili je u pitanju neka povreda zbog koje neće igrati večeras.

No, uskoro bi sve trebalo biti poznato jer će Rangnick objaviti spisak igrača na koje će računati na današnjem meču, a navijači Uniteda nadaju se da će na njemu biti i Ronaldo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...valjda nece igrati jer prizeljkujem da ti futavci otkinu neki bod Cityju,a sa njim u ekipi mogu samo fasovati petardu.
1 3
Sars33
Po mom misljenju je bolje da ostane na klupi, pa ga ubace tamo u drugom poluvremenu svjezeg... Cavani ne igra, steta, Grenwooda nemamo. Tesko da cemo ista izvuci veceras, ali nekako bi volio da izjednacimo, zbog Liverpoola koji je na drugom mjestu... od Rashforda nita nemamo, Elanga tesko, nemamo normalnog napadaca osim Ronalda i Cavanija i taj Ronaldo malo fus, ali Cavani je posebna prica.... Cavani je vrijedan dragulj u Unitedu, zna se otkrit, ali niko mu nece dodat, pogotovo Bruno, Bruno je na poziciji da asistira a ne da puca i pokusava zabijat golove... neka zabija, ali neka mu ne bude svaka da on suta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi