Englezi tvrde da se Cech vraća u Chelsea, oglasio se i golman Arsenala
Petr Cech je proveo 11 godina na Stamford Bridgeu

Navijači Arsenala nisu sa oduševljenjem dočekali ovu vijest

Englezi tvrde da se Cech vraća u Chelsea, oglasio se i golman Arsenala

S. Pašalić

Sky Sports je danas donio vijest kako se Petr Cech ponovo vraća u Chelsea.

Plavci su navodno ponudili Cechu funkciju sportskog direktora. Ova vijest dolazi samo sedmicu dana uoči finala Evropske lige u kojoj se sastaju Arsenal i Chelsea.

Cech je svoje najbolje dane u karijeri proveo na Stamford Bridgeu gdje je nastupao od 2004. do 2015. godine te je osovjio četiri puta naslov prvaka u Premier ligi, jednom Ligu prvaka i jednom Evropsku ligu.

Navijači Arsenala nisu sa oduševljenjem dočekali ovu vijest, a neki čak smatraju da bi trener Arsenala Unai Emery trebao Cecha izostaviti iz ekipe.

Češki golman se nedugo nakon ove vijesti oglasio i rekao kako i pored vijesti koje je danas pročitao i dalje ostaje pri svom stavu da će odluku o svojoj budućnosti donijeti nakon posljednje utakmice i da je sada finale Evropske lige u njegovom fokusu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romanus
To je sasvim ok, nije trebao ni odlaziti iz Chelsea
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi