Englezi već saznali ime rivala u martu

Prijateljske utakmice

Englezi već saznali ime rivala u martu

E. Škorić

Prije samog odlaska na Evropsko prvenstvo narednog ljeta, reprezentacija Engleske odigrat će četiri prijateljske utakmice.

Engleski nogometni savez je danas objavio da će 31. marta rival njihovoj reprezentaciji biti Danska, a duel će se odigrti na Wembleyu u Londonu.

Prethodno će i 27. marta na Wembleyju biti odigran pripremni meč, ali rival za taj datum još nije poznat, dok će u junu odigrati i jedan meč izvan Wembleyja, a do početka Eura i jedan "negdje u Evropi".

Engleska i Danska su posljednji put igrali u prijateljskoj utakmici 2014. godine, kada je Engleska slavila golom Daniela Sturridga.

Podsjećamo, Danska je, baš kao i Engleska, izborila nastup na Euru, pošto je jučer neporažena napustila Dublin, te je tako osvojila drugo mjesto u grupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi