Englezima nije jasno zašto Stojković nosi traku na glavi

Očito mu je to postala navika

Englezima nije jasno zašto Stojković nosi traku na glavi

E. Čaušević

Beogradski Partizan večeras se nije proveo baš najbolje na Old Traffordu jer ih je Manchester United porazio sa 3:0.

Crveni đavoli su pokazali da su daleko ispred Partizana što se tiče kvalitete, te su na kraju zasluženo slavili. Nakon meča u centru pažnje engleske javnosti našao se golman Partizana, Vladimir Stojković.

Naime, na Twitteru je Stojković glavna tema, odnosno njegov imidž u večerašnjoj utakmici. Stojković već godinama nastupa s trakom na glavi koja mu služi da mu kosa ne smeta.

Međutim, već odavno Stojković nema dugu kosu i upravo zbog toga Englezima nema poente da on nosi traku kada mu kosa ne bi sigurno smetala bez nje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Nisu skontali fazon , to je stvar navike / ta traka mu sluzi da mu se ne pokvari frizura dok djira traktor - oni su stare traktordjija
3 6
Don Corleone
Ne zovu ga dzaba Mustafa :-)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi