Rashford zakucao loptu u rašlje Stojkovićevog gola
Foto: Screenshot

United vodi 3:0 protiv Partizana

Rashford zakucao loptu u rašlje Stojkovićevog gola

Fudbaleri Partizana večeras gostuju na slavnom Old Traffordu i za sada se loše provode u odmjeravanju snaga sa Manchster Unitedom.

Naime, Manchester United vodi sa 3:0 u meču 4. kola grupne faze Lige Evrope.

Poveo je United preko Greenwooda u 22. minuti utakmice, da bi u 33. Martial povisio na 2:0.

Bio je to i rezultat prvog poluvremena, da bi Crveni đavoli nakon četiri minute igre u nastavku stigli i do trećeg gola.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Lijepu akciju su odigrali domaći, Young je ostavio loptu za Rashforda, a napadač Uniteda snažnim i preciznim udarcem zakucao loptu iza leđa golmana Stojkovića.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi