Enrique: Gledat ću derbi, ako ne budem spavao

Zanimljiv komentar trenera Barce

Enrique: Gledat ću derbi, ako ne budem spavao

Trener Barcelone Luis Enrique rekao je da će gledati današnji derbi španske La Lige između Real Madrida i Atletico Madrida samo u slučaju ako ne bude spavao.

To možda i ne bi bila toliko čudna izjava da utakmica ne počinje od 16.15 sati. Katalonci zaostaju samo dva boda za Realom uz meč više, a današnja utakmica između Reala i Atletica može biti presudna u borbi za titulu. 

Ipak, Enrique se ne uzbuđuje previše.

"Gledat ću derbi ako ne budem spavao. Ovakve utakmice su drugačije i obje ekipe trebaju bodove. Možda će činjenica da se igra na Bernabeu imati uticaj, ali u ovako zanimljivim utakmicama lako je moguće da i gosti pobjede", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da Barcelona danas gostuje kod Malage od 20.45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi