)
Enrique otkrio kako trenira Messija, Neymara i Suareza
Foto: EPA

Španski stručnjak se našalio s engleskim medijima

Enrique otkrio kako trenira Messija, Neymara i Suareza

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra na Emiratesu igraju utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala.

Na današnjoj konferenciji za novinare trener Barcelone Luis Enrique kazao je da njegov tim očekuje težak protivnik, ali da vjeruje da će doći do četvrtfinala Lige prvaka. Ipak, engleske medije najviše je zanimalo na koji način priprema za meč Messija, Neymara i Suareza.

"Pa, kažem im abrakadabra i magija se desi, to je sve. Da budem iskren poprilično je lako i jednostavno jer su oni odlični fudbaleri i znaju šta se očekuje od njih. Ne moram im ni reći šta da urade, oni to već znaju", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener Barcelone dodao je da je veliko zadovoljstvo trenirati napadački trojac Barcelone. Utakmica osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Barcelona igra se sutra od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti