Enrique: Trebamo što prije zaboraviti ovaj poraz

Trener Barcelone nakon Sociedada

Enrique: Trebamo što prije zaboraviti ovaj poraz

Endin Čaušević

Ekipa Barcelone sinoć je poražena na gostovanju od Real Sociedada rezultatom 1:0.

Barci je ovo drugi uzastopni poraz nakon što ih je prošlog vikenda u El Clasicu na Camp Nouu savladao Real. Trener katalonske ekipe Luis Enrique nakon utakmice kazao je da njegova ekipa što prije treba da zaboravi na ovaj poraz.

"Utakmica je krenula vrlo loše po nas. Došli su do gola nakon svoje prve šanse, a mi smo poslije primljenog gola izgubili kontrolu i pružili dosta lošu igru u prvom dijelu susreta. U drugom poluvremenu smo se popravili i imali nekoliko zaista odličnih šansi za gol. Rekao bih da nismo zaslužili ovaj poraz", rekao je Enrique, te dodao:

"Jasno je da je nakon ove utakmice La Liga postala napeta i uzbudljiva, ali mi smo i dalje lideri na tabeli i trebamo zaboraviti na ovaj poraz što prije".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je i dalje prva na tabeli Primere, ali sada imaju samo tri boda više u odnosu na drugoplasirani Atletico, te četiri u odnosu na Real koji je na trećem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi