Enrique trojicu igrača okrivio za debakl u Torinu
Foto: EPA

Prenose španski mediji

Enrique trojicu igrača okrivio za debakl u Torinu

Prema pisanju španskih medija, nedavni poraz od Juventusa stvorio je velike probleme u svlačionici Barcelone. 

Poraz ne bi bio toliko dramatičan da nije došao u vrijeme kada Barcelone bilježi prilično loše rezultate. Nakon što ih je PSG razbio u Parizu, ubrzo je iznenađenje Enriqueu priredila Malaga, a potom i Juventus.

Španci tvrde da je Enrique dan nakon blamaže u Torinu (3:0) okupio igrače u svlačionici i trojicu izdvojio kao glavne krivce za poraz, a navodno to su Gerard Pique, Javier Mascherano i Neymar. 

Enrique zamjera Piqueu na taktičkom postavljanju odbrane, pošto je glavni odgovorni za to. Masheranu zamjera što je imao mnogo invidualnih pogreški, dok je Neymar, prema njegovom mišljenju, bio potpuno bezopasan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treneru Barcelone ovo su ujedno i posljednji mjeseci na Camp Nou i jasno je da će učiniti sve kako bi sezonu završio na dostojanstven način. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi