Enrique u problemima: Diego Costa neće doći na okupljanje

Ima porodične probleme

Enrique u problemima: Diego Costa neće doći na okupljanje

Endin Čaušević

Luis Enrique će debitovati na klupi reprezentacije Španije na mečevima Lige nacija protiv Engleske i Hrvatske.

Crvenu furiju očekuju dvije teške utakmice protiv Engleske i Hrvatske, a na klupi ove selekcije po prvi put ćemo vidjeli Luisa Enriquea. Ekipa Španije trebala bi se okupiti sutra kada će početi pripreme za naredne dvije utakmice, a Enrique se već našao u problemima.

Naime, španski mediji su objavili danas da je Diego Costa u posljednji trenutak otkazao dolazak na okupljanje, te da neće biti u konkurenciji za mečeve s Engleskom i Hrvatskom. Navodno, Costa je pričao s Enriqueom i poručio mu da zbog porodičnih problema nije u mogućnosti da se odazove na poziv.

Enrique nije želio da dublje ulazi u njegove razloge, te je poručio napadaču Atletico Madrida da je oslobođen aktivnosti za naredne dvije utakmice. Novi trener Španije umjesto Coste pslao je poziv napadač Celte Vido, Iagu Aspasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi