Ensar Brahić potpisao za Fenerbahče
Foto - Twitter

Mladi napadač seli u Tursku

Ensar Brahić potpisao za Fenerbahče

M. Šljivak

Talentovani napadač Ensar Brahić (17) novi je član turskog velikana Fenerbahčea.

Istanbulski tim je, prema navodima turskih medija, dogovorio transfer 17-godišnjeg napadača i ovaj tinejdžer će postati novi član turskog velikana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWUKbo8ovDq/[/instagram]

Brahić je prošao omladinske kategorije Partizana i Teleoptika. Ove sezone je zabio pet golova u 16 nastupa u dresu Teleoptika i radi se o momku koji igra na pozijici 'devetke'.

Dolazak u Fenerbahče bit će novi početak za mladog fudbalera. On će se priključiti juniorskom timu i čekat će svoju šansu za dokazivanje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUYE1w1sr5Y/[/instagram]

Detalji transfera ovog fudbalera iz Partizana u Fenerbahče nisu poznati.

Promo

Top Komentari

JJRamzes
Talentovane Bosnjake iz Sandzaka naseg zvati za maticu da igraju. Cim rsovci mogu ici za Srbiju igrati, zasto da nama nasi ne bi mogli:..
9 2
Krivaja Zavidovići
Ovog momka treba što prije vrbovati da zaigra za našu mladu repku. Ako bude dobar u Feneru zavrbovat će ga Turska i onda smo ga izgubili. Ima u Partizanu još jedan talentovan napadač Samed Baždar, ali on igra za mladu repku Srbije...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi