Enver Marić zatražio izuzeće iz NO FK Velež

Obavijestio čelnike kluba

Enver Marić zatražio izuzeće iz NO FK Velež

S. Mlaćo

Enver Marić, legenda FK Velež, zatražio je izuzeće iz Nadzornog odbora mostarskog kluba, a kao razlog naveo je probleme sa zdravljem zbog kojih većinu svog vremena provodi u Berlinu. 

FK Velež je na svojoj zvaničnoj stranici prenio u cijelosti pismo Marića.

"Poštovani, zbog privatnih i zdrastvenih razloga većinu svog vremena provodim u Berlinu. U Mostaru provodim sve manje vremena, te Vas obavještavam da nisam više u mogućnosti da budem član Nadzornog odbora FK Velež. Velež je Klub moje mladosti, u kojem sam proveo najljepše godine života i gdje sam stasao i kao sportista i kao čovjek. Uvijek i u svakoj prilici za časni dres Veleža davao sam i posljednji atom snage. Funkciju člana Nadzornog odbora primio sam sa poštovanjem i vjerom da ću, zajedno sa mojim prijateljima Duškom Bajevićem i Džemalom Hadžiabdićem, pomoći Veležu da se opet vrati tamo gdje mu je i mjesto, a to je u vrh bh. fudbala.

Nažalost, zbog gore već navedenih razloga nisam više u stanju da obavljam funkciju u NO, te Vas molim da razumijete moje razloge i prihvatite ostavku, i o tome obavjestite javnost i navijače.
Ja ću uvijek biti Veležovac, kakav sam bio i kao igrač, direktor i trener. Istinski ću se radovati svim njegovim uspjesima i ponovnom povratku u Premijer ligu BiH. S poštovanjem !“

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež Mostar, imajući u vidu navedene razloge Envera Marića i ogromnog poštovanja prema legendarnom golmanu, prihvata zahtjev za izuzećem iz Nadzornog odbora.
"Ovom prilikom našem Mari se zahvaljujemo na dosadašnjem angažmanu i velikoj podršci u proteklom periodu, te želimo puno zdravlja i da zajedno slavimo uspjehe našeg Veleža u budućnosti", istakli su iz redova Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Esad
asd
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi