Epilog četverostanog sastanka u Milanu: Ima nade za Ibru, veznjak otpisan do kraja sezone
(Foto: EPA) U dresu tima iz Los Angelesa Ibrahimović je postigao 22 pogotka u 27 odigranih utakmica i pokazao da još nije za staro gvožđe, a danas je njegov menadžer Mino Raiola pregovarao o potencijalnom povratku u Milan.

Raiola pregovarao sa čelnicima Rossonera

Epilog četverostanog sastanka u Milanu: Ima nade za Ibru, veznjak otpisan do kraja sezone

Danas je navodno konačno i održan dugo najavljivani sastanak između čelnika Milana i menadžera Zlatana Ibrahimovića Mine Raiole.

Poznato je da se već neko vrijeme špekuliše da bi se Zlatan Ibrahimović, trenutna član LA Galaxyja, mogao vratiti u Evropu i ponovo obući dres Milana, a navodno je upravo potencijalni transfer iskusnog Šveđanina bio glavna tema današnjeg sastanka.

Navodno su Raiola i čelnici Milana razgovarali četiri sata, u fokusu je bio Ibrahimović, a iako nema informacija da je postignut bilo kakav dogovor, sama činjenica da su razgovori toliko trajali govori da u čitavoj priči "ima nečega".

Podsjetimo, Ibrahimović je 2012. godine napustio Rossonera i prešao u PSG, ali je kasnije u nekoliko navrata isticao da nikada nije želio napustiti San Siro. Zlatan se sada povezuje sa povratkom u Milan već u januaru, ali se također smatra da legendarni Šveđanin ne želi biti druga opcija ukoliko ponovo obuče crveno-crni dres.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimovićev transfer međutim nije bio jedina tema današnjeg sastanka. Razgovaralo se i o Giacomu Bonaventuru, još jednom Raiolinom klijentu.

Naime, Bonavnetura je pretrpio tešku povredu, a italijanski mediji su prije nekoliko dana saopštili da će pauzirati pet mjeseci. Na današnjem sastanku se razgovaralo i načinu liječenja veznjaka Milana i odlučeno je da će on biti poslan na operaciju u SAD, te da se neće vraćati na teren do kraja sezone kako bi se što bolje oporavio.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi