Erbez: Možda više nismo ni zaslužili

Bh. kadeti poraženi od Ukrajine

Erbez: Možda više nismo ni zaslužili

Kadetski reprezentativci naše zemlje poraženi danas od Ukrajine u susretu 3. kola grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

Naši mladi nogometaši su u susretu koji je odigran u Doboju kod Kaknja poraženi rezultatom 3:2, čime su i definitivno izgubili šanse da se nađu na kontinentalnoj smotri, a očekivano je nezadovoljan nakon utakmice bio selektor Zoran Erbez.

„Ukrajina i Island su na ovom turniru pokazali da su kvalitetne ekipe. Znali smo da se radi o nezgodnim i čvrstim protivnicima. Nismo uspjeli, naročito danas, da pariramo protivniku. Neshvatljivo je da u toku utakmice napravimo toliko grešaka u nekim jednostavnim situacijama. Primamo golove zbog nesporazuma između igrača. Možda više nismo ni zaslužili iako ovo danas nije bilo pravo lice ovih igrača.“

Ukrajina je osvojila prvo mjesto u grupi sa sedam bodova, Island je drugi sa pet, a BiH treća sa jednim manje. Posljednji Gibraltar nije osvojio nijedan bod.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi