Da je ima, Ten Hagu bi se kosa na glavi digla zbog ovog pitanja: "Molim te, hajde da prekinemo..."
Erik ten Hag ne želi mnogo da priča o Jadonu Sanchu.

Menadžer Manchester Uniteda

Da je ima, Ten Hagu bi se kosa na glavi digla zbog ovog pitanja: "Molim te, hajde da prekinemo..."

Eldar Ganibegović

Jadon Sancho čovjek je koji je omražen u očima Erika tgen Haga. Koliko ga ne voli moglo se vidjeti i po odgovoru koji je dao engleskim novinarima kada su ga posljednji put upitali o njemu.

Kao veliko pojačanje Jadon Sancho je iz Borussije Dortmund stigao u Manchester United. Međutim, nikada nije opravdao epitet pojačanja i sada se vratio u njemački tim kao posuđen igrač.

Naročito je bio u nemilosti Erika ten Haga. Međusobno su jedan drugog javno optuživali i čini se da je odnos njih dvojice nepovratno narušen.

Junak Borussije, ali Ten Hag ne mari mnogo

Odmah u prvoj utakmici po povratku u Borussiju Dortmund, Jadon Sancho bio je jedan od junaka utakmice.

Milioneri su gostovali jučer kod Darmstadta u 17. kolu Bundeslige. Slavili su s 0:3, a Jadon Sancho postigao je drugi gol u 77. minuti, dvadesetak minuta nakon što je ušao u igru.

Novinari u Engleskoj upitali su menadžera Manchester Uniteda o tome. No, on ne mari previše i zamolio je novinara da prekinu raspravu, kako ju je on nazvao.

Oglasi

"Bilo je problema nakon što se preselio ovdje i godinu dana prije nego što sam došao. Stalno je pravio probleme, tako da se može reći da do sada njegova avantura u Manchester Unitedu nije bila uspješna.

Vratio se u Borussiju Dortmund i želim mu puno sreće. Nadam se da će tamo igrati dobro i biti uspješan. Opet, vidjet ćemo šta će biti.

O ovome sam već pričao, ne želim da ponavljam svaki put. On zna šta treba da uradi da bi se vratio i to sam prilično jasno rekao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bio sam što jasniji o njegovom razvoju, pa hajde molim te da prekinemo ovu raspravu. On je sada u Dortmundu i želim mu svu sreću", kazao je Nizozemac.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi