Ten Hag izabrao stan u centru Manchestera, pa se iznenadio kada je čuo ko mu je komšija

Cilj mu je da što bolje upozna grad

Ten Hag izabrao stan u centru Manchestera, pa se iznenadio kada je čuo ko mu je komšija

Endin Čaušević

Manchester United je prije nekoliko dana potvrdio da će Erik ten Hag od naredne sezone biti novi trener ovog kluba.

Ten Hag je još prije nekoliko sedmica sve dogovorio s Crvenim đavolima, a zatim je uspio da i s čelnicima Ajaxa postigne dogovor oko sporazumnog raskida saradnje na kraju sezone.

Nizozemac je bio velika želja Manchester Uniteda i čelni ljudi kluba s Old Trafforda uspjeli su ga dovesti, ali im je on postavio jasne uslove i poručio kakav plan ima s ovom ekipom.

Jasno je da je Ten Hag itekako posvećen trenerskom poslu i predstavio je plan i program po kojem želi da radi u Manchester Unitedu i cilj mu je da u narednim sezonama klub vrati u sami vrh.

Engleski mediji su objavili da je Ten Hag već pronašao i dom u Manchesteru i da je klubu otkrio da želi da živi u samom centru grada dok se on i porodica ne naviknu na ovaj grad.

Ten Hag je poručio da ne želi biti smješten u hotelu, te da želi veći stan za sebe i porodicu. Stan koji je izabrao je smješten u samom centru Manchestera, te mu je sve skoro na dohvat ruke.

Želi da što prije upozna kulturu ovog grada i svjestan je da se na sve to neće navići ukoliko bude uzeo kuću negdje izvan centra Manchestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je klubu rekao koji stan je izabrao iznenadio se kada su mu oni saopštili ko će mu biti komšija. Naime, u ulici u kojoj se nalazi njegov stan živi i trener gradskog rivala Manchester Cityja, Pep Guardiola, koji je tu smješten već nekoliko godina s porodicom.

Riječ je o luksuznim stanovima, a stan u kojem živi Guardiola s porodicom košta oko dva miliona funti. Također, u istom kvartu žive i dvojica igrača Cityja, a to su Ilkay Gundogan i Bernardo Silva.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nek ne unajmljuje na duzi rok posto ce se zadrzati samo 1 sezonu...nek im potrosi tih 200 miliona na par novih levata iz Ajaxa i cao...
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi