Bruno Fernandes promašio penal, a onda golman Arsenala počeo skakati ispred njega

Portugalac tragičar na Emiratesu

Bruno Fernandes promašio penal, a onda golman Arsenala počeo skakati ispred njega

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas su na svom terenu pobijedili Manchester United sa 2:1 u derbiju 34. kola Premiershipa.

Topnici su došli do veoma važne pobjede u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok je s druge strane United sve dalje od najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Arsenal je u odličnoj utakmici na Emiratesu pobijedio sa 3:1 iako je Manchester United danas propustio veliki broj prilika.

Tragičar gostiju bio je Bruno Fernandes koji je u 57. minuti utakmice promašio penal kod rezultata 2:1 i propustio je priliku da u potpunosti vrati Crvene đavole u utakmicu.

Mnogi su očekivali da će penal izvesti Cristiano Ronaldo koji je danas zabio jedini gol za United. No, umjesto CR-a loptu na bijelu tačku namjestio je Fernandes koji je na kraju pogodio stativu.

Koliko je ovaj promašaj Fernandesa značio Arsenalu najbolje pokazuje reakcija golmana ovog tima Ramsdalea koji je skakao od sreće ispred razočaranog Portugalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Jedna od zesci prevera
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi