Eriksen odbio novi ugovor, šta slijedi?

Spreman otići besplatno

Eriksen odbio novi ugovor, šta slijedi?

E. Škorić

Christian Eriksen odbija da produži ugovor s Tottenhamom.

Tottenham svim naporima želi natjerati Eriksena da produži ugovor, ali danski veznjak odbija potpisati, pa su Spursi u stranu da će besplatno otići na kraju sezone.

Ušao je u posljednju godinu ugovora, ali ni ne pomišlja da stavi potpis na novi, pa je sve izvjesniji njegov besplatni prelazak u redove nekog drugog kluba.

Danski reprezentativac se inače povezuje s Juventusom i vjeruje se da Stara dama radi na tome da ga sljedećeg ljeta besplatno dovede, ali za njegove se usluge zanimaju još Manchester United i Real Mdarid.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, još nijedan od klubova nije zvanično pristupio 27-godišnjaku, a u Tottenham ga ne privlači ni 11 milliona eura po sezoni, pa se smatra da je već donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi