Pochettino: Volim Mourinha

Menadžer Spursa

Pochettino: Volim Mourinha

E. Škorić

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino ima samo najbolje riječi za Josea Mourinha.

Nedavno je Mourinho govorio o potencijalnim kandidatima za titulu u Engleskoj i u favorite uvrstio i Tottenham.

"Favoriti za naslov? City, City B, Liverpool i Tottenham", rekao je Jose u svom stilu, a te riječi su prijale menadžeru Spursa.

"Wow. Volim Josea, znate to dobro. On je tako pametan i ponekad sarkastičan. Zato i jest jedan od najboljih menadžera na svijetu i poštujem njegovo mišljenje. Naravno da sam zahvalan jer menadžer poput njega vjeruje da imamo potencijala da budemo kandidati za titutlu i to je jako važno", rekao je Pochettino, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo samopouzdanje i svoje vjerovanje, ali taj nam kompliment pomaže da još više vjerujemo u sebe".

Tottenham je u prvom kolu savladao Aston Villu nakon preokreta s 3:1, a u drugom gostuje na Etihadu kod prvaka Manchester Citya. Dele Alli neće biti spreman za taj meč i to naravno otežava Pochettinu pred ovo teško gostovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi