Eriksen: Sretan sam u Tottenhamu, divim se Sonu i Kaneu

Danac zadovoljan

Eriksen: Sretan sam u Tottenhamu, divim se Sonu i Kaneu

Edmir Škorić

Danski veznjak Crhstian Eriksen ističe kako je sretan u Tottenhamu i ne želi da uskoro napušta londonski tim.

Eriksen se, kao i većina igrača Tottenhama, koji zaista briljiraju i ove szeone, povezivao sa nekim velikanima, a u posljednje vrijeme ga mediji sele u Torino, u redove Juventusa.

Međutim, sjajni nogometaš koji je u 23 premierligaške utakmice zabio šest golova i upisao šest asistencija, želi da ostane u Londonu.

"Sretan sam u Tottenhamu, ovdje je sve pozitivno. Svi smo zadovoljni nakon pobjede nad Evertonom i sada želimo da igramo dobro i u narednim mečevima", rekao je Eriksen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sonny leti, baš kao i Harry. Uživanje je gledati ih obojicu i igrati s njima. Čestitam Harryju za rekord koji je ostvario. Ono što radi je stvarno nevjerovatno", rekao je Eriksen, oduševljen formom saigrača Kanea i Son Heung-mina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi