Djeca su zbog Haalanda spremna na sve, pa i da prekinu utakmicu

Tražio i dobio autogram Norvežanina

Djeca su zbog Haalanda spremna na sve, pa i da prekinu utakmicu

Edmir Škorić

Borussia Dortmund i Athletic Bilbao u Švicarskoj igraju prijateljski meč.

Duel u St. Gallenu za sada pripada Athleticu, koji je u nastavku uspio da postigne dva gola i u trenutku objave ovog teksta Španci vode s 2:0.

Prvi gol postigao je rezervista Garcia iz penala u 51. minuti, a Vivian, još jedan rezervista, postiže u 58. minuti drugi pogodak za tim iz Bilbaa.

Erling Haaland je bio starter u timu Borussije. U trenucima kada se sve više piše o njegovom transferu u Chelsea, Norvežanin je čini se odlučan da odradi još jednu sezonu s Milionerima.

Posljednjih godina Haaland je postao prava zvijezda, a to se moglo vidjeti i tokom meča u St. Gallenu. Naime, u jednom trenutku na teren je upao dječak koji je želio autogram Norvežanina.

Haaland je ispunio želju dječaku, a onda ga izveo izvan terena, kako bi se meč mogao nastaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi