Haaland odgovorio na pitanje gdje će igrati od ljeta, pojasnio i šta mu se desilo u subotu
Nije mogao da se kontroliše nakon meča u Kelnu

Velikani čekaju napadača Borussije

Haaland odgovorio na pitanje gdje će igrati od ljeta, pojasnio i šta mu se desilo u subotu

E. Škorić

Norveška reprezentacija okuplja se u Marbelli, gdje se priprema za naredne mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Erling Haalnd priključio se reprezentaciji Norveške, a u Marbelli su ga dočekali novinari koje je najviše zanimala budućnost norveškog superstara i da li će zaista na ljeto napustiti Borussiju Dortmund.

"Imam još tri godine ugovora s Borussijom, tako da se ne obazirem na te glasine i ne uzrujavam se", rekao je Haaland, kojeg prije svih žele Real Madrid i Barcelona.

Također je komentarisao i svoj bijes nakon remija u Kelnu i to što je protivničkom igraču samo bacio dres u ruke, kada je trebalo da razmijene dresove na kraju utakmice.

"Bio sam jako ljut nakon utakmice. Imao sam loš stav bacajući dres igraču koji ga je tražio. Ispričavam se zbog toga. Bio sam izvan kontrole od silne ljutnje", rekao je Haaland.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njegov je stav izazvao raspravu. Jedni ga hvale jer tvrde da samo šampioni ne podnose kada osvoje bod i kada postignu dva gola, drugi pak tvrde da je pokazao nezrelost i da je "obični cmizdravac".

Jedno je sigurno, uz Kyliana Mbappea je igrač u čijim igrama i golovima ćemo još dugo godina uživati, bez obzira gdje bude igrao.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Takav igrac je rijetka vrsta. Da dva gola i bude ljut. Svaka cast, to mogu samo rijetki. Tek mu je 20 gd!
7 0
Eno30
Momak odrzava Dortmund da budu mjesto koje vodi u ligu prvaka daje golove trudi se ali ne moze on nadavati golova koliko odbrana moze primiti i to od slabasnog Kelna. Zato nije ni cudno da je bio ljut
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi