Haalanda do sada ovakvog nismo vidjeli

Bio je jako ljut

Haalanda do sada ovakvog nismo vidjeli

E. Škorić

Erling Haaland nastavio je izuzetnu golgetersku seriju, pa je tako danas postigao oba gola za Borussiju u gostima kod Koelna.

Pogoci norveškog reprezentativca i ponajvećeg nogometnog talenta Borussiji su bili dovoljni tek za jedan bod.

Nakon što se spomenuta utakmica završila, Haaland je bio izuzetno ljut, te je odjurio prema svlačionici.

Očigledno se radi o igraču koji jako teško podnosi slabije rezultate, a možda ga je na kraju krajeva naljutio i neko od saigrača, jer činjenica je da nisu svi danas bili na svom maksimumu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj Haalandov potez samo će dodatn pojačati priče o mogućem odlasku iz Borussije na kraju sezone.

[twitter]https://twitter.com/KZN22_/status/1373324328746549256[/twitter]

Top Komentari

*p!p!t@*
Malo smo se digli. Da sam na Mereovom mjestu isto bi mu ga ovako fiknuo nazad...
4 1
Mele
Pratim dosta sportske vijesti, mnogi komentatori se pitaju, dokle ce on da izvlaci tim svojim golovima. Nece momak da igra Evropsku ligu, njemu je mjesto medju najboljima, Messi, Ronaldo, Mbappe, Neymar , Lewa, zasto da i sam ne bude dio te odabrane elite.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi