Dječak u dresu Manchester Uniteda tražio fotografiju, a takvu reakciji Haalanda niko nije očekivao

Počeo odmor u Norveškoj

Dječak u dresu Manchester Uniteda tražio fotografiju, a takvu reakciji Haalanda niko nije očekivao

Endin Čaušević

Erling Haaland odigrao je nevjerovatnu prvu sezonu u Manchester Cityju s kojim je uspio da osvoji skoro sve što je mogao. Nakon duge sezone došlo je vrijeme za odmor, a on je posjetio sgrad u kojem je odrastao u Norveškoj i imao zanimljiv susret s dječakom koji je nosio dres Manchester Uniteda i tražio da se zajedno fotografišu.

Haaland je prije godinu dana potpisao za Manchester City i ispostavilo se da je to najbolji mogući potez. S Građanima je osvojio trostruku krunu, a šlag na kraju sezone bilo je osvajanje Lige prvaka.

Ovaj 22-godišnjak je odigrao ukupno 53 utakmice u minuloj sezoni u dresu Cityja i zabio je nevjerovatna 52 gola i uz to dodao devet asistencija što je zaista nevjerovatna statistika za Norvežanina.

Nakon reprezentativnih obaveza za Haalanda je konačno stigao odmor, a odlučio je prvo da nekoliko dana provede u Norveškoj.

Očekivano ovaj 22-godišnji napadač je danas bio glavna zvijezda, a mnogi su željeli da se s njim fotografišu i dobiju autogram. Prvenstveno su se obradovala djeca kada su vidjeli Haalanda, a jedan od njih je i nasmijao napadača Manchester Cityja.

Oglasi

Naime, dječak očito navija za Manchester United i bio je u dresu gradskog rivala Haalandovog kluba, a Norvežanin je fantastično reagovao kada je vidio koji dres nosi.

Haaland se prvo nasmijao i pristao je da se fotografiše s njim, ali pod jednim uslovom. Sakrio je grb Manchester Uniteda i kroz osmijeh je rekao da se tek tada mogu slikati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga Haaland je dječaku poručio da treba nabaviti novi dres, a video je brzo postao glavna tema na društvenim mrežama.

Očekuje se da će Haaland u Norveškoj boraviti nekoliko dana s porodicom i prijateljima, a da će veći dio odmora provesti u Španiji, odnosno u Marbelli gdje ima kuću.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi