Haaland je dovoljno umišljen da radi šta mu je volja - Ovakvu scenu mu neće zaboraviti

Bahato od napadača Cityja

Haaland je dovoljno umišljen da radi šta mu je volja - Ovakvu scenu mu neće zaboraviti

Midhat Šljivak

Reprezentacija Norveške preokretom je izgubila meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od Škotske rezultatom 2:1. Norvežani su imali prednost pogotkom Erlinga Haalanda, ali su primili golove u 87. i 89. minuti meča, te su izgubli meč. Nakon meča neraspoloženi Erling Haaland dobio je zvižduke vlastitih navijača jer im je odbio dati autograme.

Erling Haaland iza sebe ima spektakularnu sezonu u dresu Manchester Cityja, no s reprezentacijom Norveške nikako da mu krene kako treba.

Ova selekcija jučer je poražena od Škotske na svom terenu s 2:1. Imali su Norvežani prednost golom Haalanda s penala sve do 87. minute, ali Škoti postižu dva gola za tri minute i dolaze do trijumfa.

Nakon utakmice veoma neraspoložen je bio čudesni napadač Manchester Cityja. Nije čak želio ni ispuniti želju dječaka i djevojčica koji su ga čekali kako bi im dao autogram.

Razočarao je Haaland brojne klince. Nisu mu to oprostili i po ulasku u autobus on je žestoko izviždan.

Oglasi

22-godišnjem napadaču je gol protiv Škotske s bijele tačke bio 22. u 24. utakmici za nacionalni tim, ali za razliku od Manchester Cityja gdje osvaja trofeje, mečevi za reprezentaciju mu ne donose previše radosti.

Nakon ovakvih poteza prema navijačima ni on neće još dugo biti miljenik. Ponio se dosta bahato prema omladincima koji mu ovo sigurno nikako neće zaboraviti.

Prepustio tron mlađem, jačem i boljem - Zlatan 'krunisao' novog superstara

Zlatan Ibrahimović je po okončanju ove sezone napustio AC Milan i otišao je u zasluženu fudbalsku penziju.

Ibra je sam sebe do samog kraja smatrao najvećim napadačem svijeta, a tu ulogu je po okončanju karijere prepustio Erlingu Haalandu. Oduševio je Haaland i Zlatana. Ibrahimović ga hvali i predao mu je krunu najboljeg napadača svijeta.

"Krunisao sam Haalanda kao novog superstara", rekao je Zlatan Ibrahimović i nastavlja s pohvalama na račun norveškog napadača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Volim njegov stil igre, a naročito mi se sviđa ono što govori. Ono što kaže to i napravi. Takvi bi svi fudbaleri trebali biti. To mi se veoma dopada", istakao je Zlatan Ibrahimović.

Haaland je protekle sezone s Manchester Cityjem osvojio trostruku krunu i u 53 odigrana meča za Građane postigao je 52 gola uz devet upisanih asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Ubise ih Škoti, Haaland nek plače!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi