Haaland zabio najčudniji gol u karijeri, a svi su čekali kako će ga proslaviti

Vjerovatno je za sve to saznao tek nakon meča

Haaland zabio najčudniji gol u karijeri, a svi su čekali kako će ga proslaviti

Endin Čaušević

Borussia Dortmund poražena je danas na svom terenu od Bochuma sa 4:3, a domaćem timu nije pomogao ni Erling Haaland koji je zabio hat-trick u današnjem meču.

Bochum je šokirao Dortmund na Signal Iduna Parku i uspio je da dođe do pobjede s kojom je ovaj klub osigurao opstanak u najjačem rangu njemačkog fudbala.

Gosti su napravili nevjerovatan preokret u samom finišu meča kada su gubili sa 3:2, ali su na kraju uspjeli da zabiju dva gola za svega četiri minute i mora se reći zasluženo slave sa 4:3.

No, današnji meč obilježio je ponovo Erling Haaland koji je zabio hat-trick. Norvežanin je zabio dva gola iz penala u prvom poluvremenu kada je poravnao rezultat na 2:2, a početkom drugog dijela donio je potpuni preokret Dortmundu.

Haaland je zabio čudan gol za 3:2 jer se lopta sretno odbila u mrežu gostiju, a svi su čekali kako će Norvežanin da reaguje nakon gola.

Vjerovalo se da će ga vjerovatno posvetiti svoma agentu Mini Raioli koji je preminuo danas, ali on je normalno proslavio pogodak jer najvjerovatnije uopšte nije znao srceparajuće vijesti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sigurno je da će se Haaland itekako šokirati kada pogleda svoj mobitel i vidi vijesti oko svog agenta koji je preminuo danas u 54. godini. Raiola i Haaland spremali su za ovog ljeto veliki transfer, ali nažalost Norvežanin će to morati sam na kraju da napravi.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blibra
"Sigurno je da će se Haaland itekako šokirati kada pogleda svoj mobitel i vidi vijesti oko svog agenta koji je preminuo danas u 54. godini." Pa ti stvarno nisi normalan sta pises
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi