Haaland izabrao sedam napadača za koje smatra da su bolji od njega, ali malo je pretjerao

Izbor Norvežanina

Haaland izabrao sedam napadača za koje smatra da su bolji od njega, ali malo je pretjerao

E. Škorić

Erling Haaland birao je napadače koje smatra boljim od sebe, no mnogi smatraju da ta lista nema nikakvog smisla.

On je u intervjuu za norveški dnevnik "Verdens Gang" suočen sa zanimljivim pitanjem, a među napadače koje smatra boljim od sebe uvrstio je Roberta Lewandowskog, Cristiana Ronalda, Harryja Kanea, Pierre-Emericka Aubameyanga, Roberta Firmina, Tima Wernera i Sergija Aguera.

Haaland još dodaje da bi se volio suprostaviti sa svakim od ovih napadača na terenu i da bi to bilo sjajno iskustvo, s tim da je naravno imao priliku da igra protiv nekih od njih.

Izbori napadača Borussije Dortmund mogli bi iznenaditi jer na ovoj listi nisu Karim Benzema Luis Suarez, Kylian Mbappe ili Romelu Lukaku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je jedan od najtraženijih igrača u svijet u nogometa, a sljedećeg ljeta po njega će krenuti velikani poput Chelseaja, Real Madrida, Barcelone... Inače, tada će ga biti moguće dovesti za 75 miliona eura.

Trenutno 21-godišnji Norvežanin ima sedam golova na pet bundesligaških utakmica, jedan gol dao je u Ligi prvaka, dok je pet golova zabio za Norvešku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

VELEZ
dzeko.
8 1
Malmi_Suomi
Nema sumnje da je " mali " Halland dobar igrač ali treba još " pure da jede" da bi bio kao Džeko, Suarez, KARIM Benzema itd itd tj da bi ih mogao dostići u budućnosti jer imaš prednost u godinama. p.s. imaš 21 godinu i malo se " spusti na zemlju " inače ćeš doživjeti ono ne pisano pravilo: ko visoko leti , nisko pada "!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi