8

Komentari (8)

denimen9
Mora ovaj jos smirglat guzove bar 10 godina da se dovede u pricu sa Benzom i Cerom.
Dzematlija
Cuj smatra Wernera boljim od sebe. A Ibrahimovica zaboravio. Bice ovo masina ako ne poleti. Msm realno vec jeste vrh, ali postace on jos puno bolji.
capslockenter
Čini se da je po mentalitetu dosta sličan Cristianu Ronaldu, mnogo radi na sebi i nije umišljen nego jednostavno želi da bude najbolji...i mislim da će biti najbolji na svijetu u narednih 5 godina
Vela82
TIMO WERNER, bolje limeni igra u 60-tim
Malmi_Suomi
Nema sumnje da je " mali " Halland dobar igrač ali treba još " pure da jede" da bi bio kao Džeko, Suarez, KARIM Benzema itd itd tj da bi ih mogao dostići u budućnosti jer imaš prednost u godinama. p.s. imaš 21 godinu i malo se " spusti na zemlju " inače ćeš doživjeti ono ne pisano pravilo: ko visoko leti , nisko pada "!
Malmi_Suomi
* Haaland pardon ( valjda je ispravno " vako" ) - :))
Kiss
Momak ima svoje mišljenje
VELEZ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.