Manchester City je dobio ubitačan tandem, a video u tunela je to najbolje dokazao

Odlično sarađuju na terenu

Manchester City je dobio ubitačan tandem, a video u tunela je to najbolje dokazao

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja u prijateljskoj utakmici sinoć su pobijedili Bayern sa 1:0.

Građani su uspjeli da dođu do pobjede, a odlučujući trenutak desio se u 12. minuti kada je Erling Haaland zabio pogodak za pobjedu Cityja.

Norvežanin je već u svom debiju uspio da zabije gol za Manchester City i pokazao je da će biti fantastično pojačanje za ovaj klub.

Također, navijači Cityja oduševljeni su saradnjom na terenu Haalanda i Jacka Grealisha koji je upravo bio asistent kod ovog gola norveškog napadača.

Grealish je još prije utakmice rekao Haalandu gdje treba da se postavi u kaznenom prostoru protivnika i već u prvoj ozbiljnijoj akciji uspjeli su na taj način da postignu pogodak.

Nakon prvog poluvremena Grealish je rekao Haalandu da se ostvarilo ono o čemu su razgovarali pred ovaj meč, a navijači su oduševljeni jer se vidi da njih dvojica imaju zaista odličnu konekciju na terenu.

"Erling. Rekao sam ti", dobacio je Grealish, a Haaland je kratko odgovorio: "Tako je, ovakve lopte volim".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kal, rekao sam mu i prije utakmice šta ćemo uraditi, proći ću po strani i dodati mu", Grealish je dodao Philippsu nakon toga.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Bježi Haalande od ovog partijanera i propaliteta, pokvarit ce te u rekordnom roku.
3 0
axel42
Pa Grealish je plaćen preko 100 miliona. Ako nije u stanju imati makar 15ak asistencija onda neznam čemu služi!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi