Zbog Haalanda su svi ostali u nevjerici
Foto - Instagram

A još uvijek nije na 100 posto

Zbog Haalanda su svi ostali u nevjerici

M. Šljivak

Erling Haaland stigao je ovog ljeta u redove Manchester Cityja.

Građani su u 22-godišnjem Norvežaninu dobili golgetera kojeg su tražili, a već na prvim treninzima je impresionirao kolege.

Tonu pohvala na račun Haalanda iznio je Jack Grealish. On smatra da će sjajni napadač biti nezaustavljiv u Engleskoj.

"Sjajan momak, sjajan. Prvi dan smo skupa došli na trening i odmah sam pomislio da je sjajan", rekao je Grealish i dodaje:

"Čvrsto je na zemlji, a na treningu je izgledao dosta dobro. Kada bude potpuno spreman bit će nezaustavljiv. Jedva čekam da igram s njim. Radujem se tome", istakao je Grealish.

Oglasi

Impresionirao ga je i drugi napadač. Julian Alvarez stigao je iz River Platea.

"Julian je isto tako čudesan. Podsjeća me na Vardyja po načinu na koji igra presing, zna postići gol i ubacivati se iza leđa".

Potražite više informacija na temu Premier league:

City kao i svake godine ima ogromne planove. Naravno, glavni cilj je osvajanje Lige prvaka i vidjet ćemo hoće li Građani konačno uspjeti da dođu do ovog trofeja.

Ekipa im je zaista fenomenalna, ali su prethodne godine pokazale da bolji ne pobjeđuje uvijek kada je najelitnije evropsko takmičenje u pitanju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ove sezone ce Darwin da im objasni teoriju evolucije Liverpoola :D
1 9
Noone
Ove godine će 4/finale LP biti kapak.. Kakav norvežanin i k... Opet postava će da se mijenja kao i svake godine i opet se neće imati kad uigrati.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi