Briga Haalanda za Svjetskim prvenstvom, mora pokositi travu na Etihadu
Norvežaninu je baš dosadno.

Dosadno mu je

Briga Haalanda za Svjetskim prvenstvom, mora pokositi travu na Etihadu

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru danas se završava, a na njemu nismo gledali Erlinga Haalanda koji "ima pametnija posla" u Manchesteru.

Danas se igra finale Svjetskog prvenstva u Kataru između Argentine i Francuske, nakon čega slijedi povratak klupskim obavezama.

Najveća zvijezda koja nije nastupila na Svjetskom prvenstvu svakako je Erling Haaland koji se propisno dosađivao tokom Mundijala.

Iskoristio je pauzu i da se odmori u Španiji, a trenutno se nalazi u Manchesteru i čeka povratak svojih kolega koji su u Kataru.

U specijalu za Sky Sports, Erling je priznao da mu nedostaju interakcije sa kolegama i zezanje u svlačionici.

"Vrikedno sam radio na treninzima, ali ponekad mi je bilo dosadno. Nadam se da su momci dobro, jedva čekam da ih ponovo vidim", kazao je Haaland.

Oglasi

Norveški napadač je pokosio travu, provozao se u kolima za golf i na poseban način se podrugivao kolegi Kevinu de Bruyneu.

Premier liga se nastavlja za osam dana, a Manchester City će 28. decembra igrati protiv Leedsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon 14 utakmica, Manchester City je drugi s pet bodova zaostatka za vodećim Arsenalom iz Londona.

Erling Haaland je najbolji strijelac Premier lige sa 18 golova u 13 mečeva. Norveški napadač postigao je još pet golova u grupnoj fazi Lige prvaka. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi