Haaland šokirao izborom penaldžije za život ili smrt: "Najbolji je kojeg sam ikad vidio"

Sjajni Norvežanin

Haaland šokirao izborom penaldžije za život ili smrt: "Najbolji je kojeg sam ikad vidio"

Admin Čaušević

Erling Haaland ove sezone iz utakmice u utakmicu ruši rekorde te je utišao brojne kritičare koji su prognozirali da se i neće snaći u Premiershipu.

U razgovoru za britanski Sky Sport Haaland je odgovarao na neka neobična pitanja, a definitivno je iznenadio izborom penaldžije za život ili smrt.

Sjajni Norvežanin je još jednom potvrdio svoje simpatije koje gaji prema Mariju Baloelliju, vrlo vjerovatno najkontroveznijem fudbaleru 21. stoljeća.

"Kome bih dao da puca penal vrijedan života? Ako to ne bih mogao biti ja, onda je bi izabrao Balotellija. Najbolji je kojeg sam ikad vidio", rekao je Haaland.

"Dakle, on ili ja. Prvo ja jer ne sumnjam u svoje kvalitete, a onda Balotelli jer je najbolji"

Otkrio je Haaland kojeg fudbalera bi poveo na pusto ostrvo. I tu Haaland nije imao previše dilema oko izbora.

Oglasi

"Kevina De Bruynea. Mislim da bi mi i tu uspio asistirati. Zatim moje roditelje koji bi se brinuli o meni i kuhali mi dobru norvešku hranu", završio je napadač Manchester Cityja.

Što se tiče Balotellija on trenutno igra u Švicarskoj za ekipu Siona. Do sada je zabio dva gola, od kojih je jedan bio upravo sa bijele tačke.

Kontroverzni Italijan se može smatrati najprotračenijim talentom svoje generacije budući da je na početku karijere bio koplje iznad svih svojih rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, manjak discipline i neodgovorni način življenja su ga koštali mnogo uspješnije karijere bez obzira što je igrao za slavne klubove kao što su Manchester City, Inter, Milan i Liverpool.

Ljubiteljima fudbala je poznat po neprikosnovenom izvođenju penala budući da je prije samog udarca obično zastao i gledao golmana u oči.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Jutro.. Da li znate i vjerujete: NEVJEROVATNO ALI ISTINITO; Pedja duduk i nemir hadzic su jos uVijek uposlenici FK SARAJEVA! I jos eksluzivnije i vise nevjerovatno; takozvane HORDE ZLA jos uvijek podrzavaju ovu prodaju i veleizdaju!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi