4

Komentari (4)

King_Kenny
...krkan klasicni,ne prolaze ovakvi u EPL...on ako prebaci 10 golova u sezoni moze se udariti nogom u g*zicu,nije mu to Bayernliga...plus sto ima staklena koljena,bit ce tu povreda dosta...
Edin Merlin
Ti znaš eto !
axel42
Nije Bayernliga ali zato je Cityliga!
gallardo.la
13 dislajkova, moje je mišljenje da će zabiti u prve dvije tekme 3 gola a onda suša do januara. Ništa se ne može mjeriti sa PL, a on je ušao u tim pun zvijezda gdje je najviše navikan. Druga stvar je što će štoperi ginuti protiv njega, treća stvar je što je opcenito previše dignut u nebesa jer ipak nije napravio ni blizu stvari kao recimo Mbappe, a u engleskoj i veći i izgrađeniji igrači od Haalanda nisu mogli zabiti 10 golova tako da ovih 13 dislajkova nema smisla jer je čovjek napisao sasvim realnu stvar. Lično ću se iznenaditi ako zabije preko 10 golova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti