7

Komentari (7)

amza
Svaka čast momka ali sta oni traže da im se da pa da su od suhog zlata nevrede toliko ali kad mogu nek nevade samo gazi jhmi milje ko dembele ko ih jbe
Adrian
Perez je Figa iz Barcelone doveo, a da ne dovede njega, čovjek će ga dovest u kompletu sa Mbappeo-m jer je tata mata biznisa.
soccero
Sve stoji, al sta ce im obojica. I jedan i drugi žele individualne nagrade, a teško će do njih zajedno u timu
Goran86
Pa neki dan ste pisali da samo fali potpis za Siti
MaDaj
ma pusti ove degene, citi potpisuje malog alvareza isto kao sto su i Kayky-ja prosle godine, ono bacamo na buducnost .... Dok je Haaland covijek koji bi odma legao u prvi tim ...
Malmi_Suomi
Vi ko da prepisujete jedni od drugih te " epitete za novinare "?
Čuj degene? @MaDaj baš si me ti iznenadio ovakvim pisanjem jer prije nisi mi " vukao" na ovakva pogrdna imena za ljude čije čitaš tekstove , visiš ovdje i čitaš šta oni pišu i da ih nazoveš degenima? Ne ide oko i ti to znaš da nije ok ali eto.
Nisi ti kao pojedinci ovdje što je svaka druga riječ DEGEN a većina i ne znaju pravo značenje te riječi.
Ne branim nikog ali nije lijepo, kulturno bar mi ovdje koji smo često da se ophodimo prema njima tako. Jel se meni sviđa sve što pišu ? NE NI POD RAZNO a kamoli da mi se sviđa ali ih ne vrijeđam jer i taj bezzzze tekst što ja mislim da jeste ja ga opet pročitam.
Lijep pozdrav
MaDaj
ok ako ces vec da sijes pamet ... "Degen = Pogrdan naziv za osobu koja se ne ponaša u skladu sa svojim godinama (u psihologiji termin poznat kao regresija)"... ako je postiranje gramaticki netacnih tekstova, polugolih zena i slicnih stvari u skladu sa godinama pisaca ovog SPORTSKOG portala onda se stvarno izvinjavam ... Medjutim moje misljenje je da 90% onog sto ovdje procitam i vidim je napisano od strane nekoga ko posjeduje tinejdzerski um... tako da naziv Degen je potpuno odgovarajuci ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.