Raiola je mislio na sve, postoji trik za preuranjeni odlazak Haalanda iz Borussije

Norvežanin je već svjetska zvijezda

Raiola je mislio na sve, postoji trik za preuranjeni odlazak Haalanda iz Borussije

A. Čaušević

Erling Haaland je tek zakoračio u treću životnu deceniju, a već sada je svjetska zvijezda. 

Kada je Haaland potpisivao ugovor s Borussijom Dortmund njegov menadžer Mino Raiola je mislio na svaki mogući detalj.

Naime, Raiola je smislio način koji će primorati Borussiju da Haalanda proda možda i ranije od planiranog.

Kontroverzni menadžer i njemački klub imaju pakt da Norvežanin s novim klubovima može početi pregovarati već ovog ljeta i tražiti transfer, a zauzvrat je iz njegovog ugovora s Borussijom izbačena otkupna klauzula.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussija prolazi kroz ekonomsku i sportsku krizu, plate su smanjivanje već nekoliko puta te klub neće imati izbora nego da proda najbolje igrača, Haalanda i Sancha.

Žuto-crni za mjestom koje vodi u Ligu prvaka kasne ogromnih devet bodova. Izostanak plasmana u elitnog takmičenje bi predstavljao fatalni udarac za Borussiju.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Eto koliki je imbecil ovaj njihov direktor. Mogao si kesirati 100miliona za Sancha, a ti hoces da glumis nekog kauboja. Sad ces ga lijepo prodat za 30 miliona, pa kome god
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi