Haaland uživa na odmoru u Grčkoj u društvu zvijezde Manchester Cityja

Podgrijali špekulacije

Haaland uživa na odmoru u Grčkoj u društvu zvijezde Manchester Cityja

E. Čaušević

Norveški napadač Erling Haaland uživa na zasluženom odmoru nakon još jedne odlične sezone.

Haaland je briljirao u minuloj sezoni u dresu Borussije Dortmund i svojim igrama skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova.

Ovaj 20-godišnji napadač povezuje se s nekoliko evropskih velikana, te čini se da neće biti iznenađenje ukoliko Norvežanin ovog ljeta odluči da promijeni klub.

Očekuje se da će Dortmund inkasirati oko 160 miliona eura ukoliko odluče prodati Haalanda, a engleski mediji pišu da je trenutno Manchester City jedini u mogućnosti da izdvoji toliki novac za njega.

Špekulacije je dodatno podgrijao i video s Haalandovog odmora. On se trenutno nalazi u Grčkoj, odnosno Mykonosu, gdje odmara i prati Evropsko prvenstvo.

Na Twitteru se pojavio video kako se Haaland zabavlja u društvu Riyada Mahreza što je dodatno podgrijalo špekulacije da će svoju karijeru nastaviti u dresu Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je u minuloj sezoni u svim takmičenjima za Dortmund odigrao 41 meč, te je uspio zabiti čak 41 pogodak i dodati još 12 asistencija.

On je u njemački klub stigao u januaru 2020. godine iz Red Bull Salzburga za svega 20 miliona eura i jasno je da će Dortmund zaraditi ogroman novac kada odluče da ga prodaju.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Sta slave neznam jer niko od njih nije osvojio ligu sampiona.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi