Maler za malerom - Erling Haaland klecajući napustio trening reprezentacije Norveške
Erling Haaland upitan je za utakmice Norveške u martu.

Da li će igrati?

Maler za malerom - Erling Haaland klecajući napustio trening reprezentacije Norveške

E. Ganibegović

Erling Haaland vjerovatno je najveća zvijezda koja ovog ljeta neće igrati na Evropskom prvenstvu. Sada je doživio još jedan maler kada je reprezentacija u pitanju.

Reprezentacija Norveške se u konkurenciji Škotske i Španije u kvalifikacionoj grupi nije uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo.

Skandinavska selekcija nije izborila niti nastup u baražu koji će se igrati u narednim danima, pa ih tako nećemo gledati u Njemačkoj.

Tako Erling Haaland mora čekati najmanje do 2026. godine i Svjetskog prvenstva u Kanadi, SAD i Meksiku da debituje na jednom velikom reprezenativnom takmičenju.

Na prvom okupljanju svoje selekcije nakon neuspjelih kvalifikacija, napadač Manchester Cityja doživio je novi maler.

Naime, on je klecajući napustio posljednji trening reprezentacije Norveške i pitanje je da li će igrati na predstojeće dvije utakmice.

Oglasi

Norveška će 22. marta igrati prijateljsku utakmicu protiv Češke, a četiri dana kasnije i protiv Slovačke.

Nakon toga u junu će uslijediti nove dvije prijateljske utakmice. Protivnici će biti Kosovo i Danska.

Septembar, oktobar i novembar ovoj selekciji donose nastupe u B diviziji Lige nacija, a u grupi su s Kazahstanom, Austrijom i Slovenijom.

Inače, nevjerovatni Erling Haaland na 29 nastupa za Norvešku ima čak 27 postignutih golova. 

Top Komentari

Baron22
Bravo za glumu , tako se to radi ****š repku !!!
0 0
Ecosport
Real ima sreće ko vnago
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi