9

Komentari (9)

King_Kenny
...hajde bolan,sta se sikiras,bice i za tebe penala od sljedece sezone ako predjes u Bayern.
Sars33
Jeble te tvoje tri tacke
Malmi_Suomi
Pusti ga bolan. To je naš 3 tačkaš... kontaš? -:)))
Ma odkud sad ,,ako“ zar nisi ubijedjen da ce prec. Ej joj sad si me razocaro jbg.
Puno se Foliras Momak a nisi jos osvojio nista a posebno kad postignes Gol. Nepisem ovo sto si ga Bayernu dao vec si takav i protiv drugih Klubova, dobar si igrac al umjesto da ostanes na Zemlji i jos vise radis ti se dizes koda imas pun Regal Zlatnih Lopti.
DamirS
Hajde ne rise, da kojim slučajem igra za Bayern i ovako se žali onda bi sigurno imao tvoju podršku. Ovako ga pljuješ jer je rekao istinu o tome kako je sudija opet pogurao tvoj Bayern.
meepo
@Lewagolski9 sto se folira bgt ? Sto slavi gol protiv Bayerna ? Momak je sasvim ok i ovaj intervju je sasvim ok nikakvo ja foliranje tu ne vidim. A što se tiče radne etike vjerovatno trenutno ne postoji mladi igrač koji radi vise na sebi.
Ma da!! Bayernu je et toliko potrebno da ga Sudija progura
Ma ko je on bogati da sudija bude drugaci prema njemu. Jucer poceo igrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti