Marca naslovnicom natjerala navijače Reala da sanjaju
Foto - Screenshot

Kraljevi žele Mbappea i Haalanda već tokom ljeta

Marca naslovnicom natjerala navijače Reala da sanjaju

M. Šljivak

Madridski Real planira poprilične promjene u timu za narednu sezonu.

Kraljevi na čelu sa predsjednikom Florentinom Perezom imaju zaista velike planove za budućnost, a u planove su uključenje dvije velike mlade zvijezde.

Real Madrid želi u svoje redove dovesti Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda, a naslovnica madridskog lista Marca upravo je posvećena ovom dvojcu.

"Dvije zvijezde i jedna sudbina", rečenica je koja krasi naslovnicu ovog lista, a u tekstu se ističe da je cilj kluba dovesti obojicu već tokom ljeta.

Međutim, za to će biti potreban ogroman novac. Borussia je za Haalanda postavila cijenu od 180 miliona eura, a i Mbappe vrijedi barem toliko.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjet ćemo hoće li barem jedan od njih obući dres Reala ovog ljeta ili barem nekad u budućnosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac28
Real ocigledno ne odustaje od svoje plasticne filozofije.Pokupuj sve najbolje i najskuplji pa onda se kurce da su napravili rezultat,a dugova bruka!! Svaka cast.
2 4
Nele.
Tesko u vrijeme korone, gradi se stadion... Ako uspije Perez ce bit carobnjak.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi