Haaland nakon što je srušio Bayer: Alhamdulilah

Nije prvi put

Haaland nakon što je srušio Bayer: Alhamdulilah

E. Škorić

Norveški napadač Erling Haaland odigrao je još jedan sjajan meč za Borussiju Dormtund.

Njegov tim je na teškom gostovanju u Leverkusenu kod Bayera slavio nakon preokreta s 4:3, a Haaland je postigao dva gola.

Dortmund je upisao treću pobjedu u šampionatu i trenutno je drugi na tabeli sa devet bodova, dok je Bayer sada peti sa dva boda manje.

Nakon utakmice Borussia je na Twitteru objavila fotografiju Norvežanina koji s prstima ka nebu zajedno sa saigračima slavi pogodak i to uz prigodan komentar: Alhamdulillah Habibi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sam Haaland je podijelio objavu, napisavši "Alhamdulial" uz postavljeno srce, a neki su zasuli objavu komentarima kako je Haaland "otkrio svoju vjeru".

Postoji na internetu i klip od prije nekoliko godina kada napadač Borussije također na isti način zahvaljuje Bogu na blagoslovima.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
pa zato sto bog razumije,samo arapski, zato cigani i nemaju prevod kurana,a nemaju ga ni bosanci,bar ne priznati prevod,zbog velikih greski prilikom prevoda,i zato dolazi do velikih nerazumjevanja u ucenju,Kurana,zivim sa arapima i oni jednostavno ,nas ostale ne smatraju nekim vjernicima.
4 17
Husrefbeg22
Kada pisete komentare bar pisite na bosanskom jeziku a ne na sumadijskom. Dakle nije: prevod vec prijevod, nije: greska vec grjeska itd.
5 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi