Ermedin Demirović seli u Bundesligu!

Dogovoren transfer

Ermedin Demirović seli u Bundesligu!

M. Šljivak

Napadač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ermedin Demirović (22), karijeru će nastaviti u Bundesligi.

Kako tvrdi španska Marca, Demirović će postati novi fudbaler ekipe Freiburga, s kojom je španski Alaves dogovorio transfer.

Freiburg će, prema navodima Marce, za usluge 22-godišnjeg bh. napadača izdvojiti cifru od četiri miliona eura i ovaj transfer je svakako veliki iskorak u karijeri Ermedina Demirovića.

Bh. fudbaler je ove sezone zaista odličan u dresu St. Gallena. Zabio je 13 golova i upisao je pet asistencija, te je privukao veliku pažanju na sebe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na kraju je pobjedu u borbi za njegov potpis očigledno odnio Freiburg i Demirovića ćemo od naredne sezone gledati u Bundesligi.

Top Komentari

@dn@n
Odlična liga za napredak, samo redovno da igra i to je to. Sretno zmaju
15 1
zire10
Buduci prvi napadac reprezentacije
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti