14

Komentari (14)

Mowzilla
Odličan izbor, tu može da napreduje samo tako, Freiburg je uvijek bio mjera i nagazna mina svim večim klubovima u njemačkoj. Usput će mu sigurno i Mujdža biti od pomoći, sve najbolje bh. Huntelaar!
BobPaisley
...pametan transfer,nasi igraci se najbolje snalaze u Njemackoj,dok se u Spaniji ni jedan nije bas proslavio...,Baljic,Bolic,Spahic,K.Kodro,Stevanovic,Medunjanin sve prosjek bili tamo...jedino su Meho Kodro i donekle Hibic nesto napravili...
Maximilian
Generalno si upravu ali Kodro i posebno Hibić (kapiten Atletika) su napravili odlične karijere u Španiji a Rade Bogdanović sasvim solidnu. P. S. A Granova si zaboravio? ??
BobPaisley
@Maximilian ...Bogdanovic nije nas reprezentativac bio koliko se sjecam,a sto se Granova tice ne sjecam se ni da je igrao u Spaniji iskren da budem...Kodro je legenda Real Sociedada i nas najbolji igrac koji je igrao u Spaniji,a Hibic iako je igrao u Sevilli,a kasnije bio kapiten Atletica ipak je vecinu tog vremena proveo u drugoj ligi i to u oba kluba,tako da mi je Kodro ipak broj jedan,plus je odigrao i jednu sezonu u Barceloni.
Maximilian
Ja njega (Bogdanovića) smatram našim iako je za Srbiju odigrao dvije utakmice, čini mi se. Granov je igrao u Rayo Vallekano, ako se tako piše, a Hibić možda 2-3 sezone u Primeri ali je bio bitan igrač.
vence
Bgmi ne bih ja rekao da nije i Bolic ostavio traga u Spaniji..a tek Kodro i po meni najvise Hibic..biti kapite jednog Atletika svakako nije mala stvar i ne dobija traku neko tek tako..ni u Cadizu, a ne u Madridu
NodzeRM
Ziv i zdrav bio. Sve najbolje.
zire10
Buduci prvi napadac reprezentacije
Penderinos
Dobar izbor, tamo nema golemu konkurenciju
nijepoznat
bravo majstore
@dn@n
Odlična liga za napredak, samo redovno da igra i to je to. Sretno zmaju
nedoni46
Dva puta u tekstu pise frieburg...
Penderinos
Ne znam jarane Jesi li ti napušen ili šta fino ljudi napisali Freinurg
nedoni46
Lahko je ispravit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.