12

Komentari (12)

Adnanos
Bit če jaka konkurencija ako ne prodaju nekog od Undav/Querasi jer jedan igra za reprezentaciju Mjemačke a drugog traži pola Evrope.
Gaston
Kakav Querasi lol Guirassy, i već je dogovoreno da ide u Dortmund.
BoSniaN_BuLL
A tu se prije dogovori koju funkciju ce imati u klubu, dali klupa, standardan igrac, rezerva i tako dalhe, a demirovic nije budala! Sad je pravi svabo!
BoSniaN_BuLL
Nije ti to engleska i spanija kada se nesto dogovori, da poslje 5 utakmica se ne drzi dogovora, u njemackoj ligi ima se dosta strpljena, nadjes napadace sto ne zabiju u 5 utakmica ali i dalje su i prvoj postavi, njemacka liga pravi velike igrace, dok engleska i spanija kupuje velike igrace i kada im ne pase samo ih bace kao smece i na kraju prodaju manjoj ekipi u engleskoj za duplo manje ili van engleske ih prodaju za manje!
Mowzilla
Pametan izbor, jos jedna fina odskocna daska.
BoSniaN_BuLL
Treba njegovo mjesto u augsburg poruciti za tabakovica u klubu! Ako vec mjenja klub! Lakse ce demirovic zabijati za stuttgard nego za augsburg jer su saigraci malo jaci!
Arnel925
Najbolji izbor. Ostaje u istoj sredini gdje je zabijao. I još će igrati ligu prvaka.
BoSniaN_BuLL
Tako je, za mene je njemacka liga najbolja pored italjanske lige, svejedno ko govori da je engleska liga ili spanska bolja, nije tacno, oni kvare igrace, nakon 2 utakmice lose odigrano, si niko i nista i kvari to igrace i vec traze drugog a ti budi na klupi!
user1659566597
Po meni je Muhamed Besic jedan od najboljih primjera,nije dobio pravu sansu u Evertonu,mislim da nikome nije razlog poznat
Sipuga
Beša je bio dobar igrac ali jedan veliki hendikep je njegova glava strpljenja nije ima ni na terenu ni vam njega.Ta su vremena prosla sad pametni igraju a ne trkaci koji ce dobiti zuti bez veze.Samo pogledaj ove moderne DM svaki je spor ko baja ali pametno igra dok prije 10-15 godina oni su bili razbijaci sad su dosta pametni likovu tu ulogu igraju.moje misljenje a volio sam Besica samo nije imao strpljena nizasta
BoSniaN_BuLL
Cuj ovo haha Pa dok je imao svoje trenutke, je bio najpametniji reprezentativac nas, i sa loptom i bez nje! Sa loptom se niko nije pametnije kretao a bez lopte uvijek na loptu isao, nikad metar ili dva bio ispred protivnika da moze razmisliti kome dodati i da se protivnik povoljno pozicjonira da mu doda loptu kako zeli, takvog igraca svaka reprezentaciji treba ali kada sam ga vidio prosli put u reprezentaciji, to je potpuno drugih igrac bio i nije vise onaj stari nazalost!
BoSniaN_BuLL
I nemamo vise igraca sto ide na loptu dok drugih pokrivaju a vidi se kako nam sredina izgleda i kako tesko dolazimo do lopte, svak ceka samo gresku protivnika i to je velika greska, to stojanje ispred igraca bez da zelis oduzeti loptu je smijesno, protivnik igra kako zeli od igraca do igraca! Kada mi imamo loptu, protivnik odma ide da oduzme loptu, a tako smo mi nekad igrali i sa puno vise borbe nego protivnik, svejedno ko gdje igrao, to je bio taj bosanski mentalitet, da je svakome tesko bilo igrati protiv nas!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti